Messuosaston suunnittelu

Messuosaston suunnittelu yhdessä ammattilaisten kanssa

Messuosasto Helsinki

Messujen on tarkoitus vahvistaa brändin tunnettuutta, lisätä myyntiä, kerätä palautetta tai auttaa esimerkiksi tuotelanseerauksien toteuttamisessa. Ilman laadukasta messuosastoa näitä tavoitteita on kuitenkin vaikea saavuttaa. Me autamme teitä pysäyttämään potentiaaliset asiakkaat.

Messut eivät ole pelkkä pakollinen näyttäytymispaikka, missä pitää olla, koska muutkin ovat. Näyttäviltäkin messuosastoilta saattaa puuttua punainen lanka. Tällöin osasto saattaa olla visuaaliselta ilmeeltään upea, mutta ei onnistu pysäyttämään potentiaalisia asiakkaita.

Kehitimme Polarin messuosastolle yksinkertaisen, pienen budjetin idean, jolla onnistuimme osallistamaan messuvieraita ja saimme heidät jakamaan kuvia sosiaalisissa kanavissa. Tämän lisäksi toteutimme Polarille uuden messuosaston ja kalusteet. Viimeistellyillä materiaaleilla voi kiertää useatkin messut ja säästää siten aikaa ja rahaa.

Katso alta, miten toteutimme Polarin menestyneen messuosaston!

Messuosaston suunnittelu

Messuille osallistuminen on aina suuri rahallinen panostus osaston koosta riippumatta, joten kannattaa miettiä tarkkaan, mitä panostuksella halutaan saavuttaa. Myös messuosaston suunnittelu ja toteutus saattavat osoittautua ajateltua työläämmiksi projekteiksi. Me teemme messutuotannosta asiakkaalle helppoa ja kannattavaa!

Messujen ei tarvitse olla vuoden stressaavin ja kovin rutistus! Jos tieto, taito tai aika uhkaavat loppua, me autamme messuosaston suunnittelussa. Luomme osastosta 3D-mallinnoksen, jonka avulla on helppo saada käsitys visuaalisesta kokonaisuudesta, mittasuhteista ja käytännöllisyydestä.

Messuosaston suunnittelu
Messuosaston suunnittelu

Näin onnistuimme viemään suunnitelmat tuotantoon!

Miksi messuosasto ADDlifelta?

Meille toimeksiannon hoitaminen kiitettävästi on kunnia-asia! Hoidamme kaikki messuihin liittyvät asiat projektinhallinnasta tuotantoon.

ADDlife vastaa kokonaisuudessaan messuosaston suunnittelusta ja toteutuksesta. Suunnittelemme visuaalisen ilmeen ja aktiviteetit messuosastolle. Stressaamme puolestasi ja kannamme vastuun projektin onnistumisesta!

Messut ja erilaiset tilaisuudet onnistuvat maanlaajuisesti, vaikka kotipaikkamme on Helsinki. Lisäksi meiltä löytyy ammattitaitoiset promoottorit, jotka yhdessä kiinnostavan aktiviteetin kanssa varmistavat, että messuosastolla riittää kuhinaa.

ADDlifen tehtävänä on auttaa asiakkaita saavuttamaan asetut tavoitteet.

Asiakaslupauksemme on tarjota huippupalvelua kilpailukykyiseen hintaan niin isoissa kuin pienissäkin tuotannoissa! Tyytyväiset asiakkaamme ovat kiitelleet meitä siitä, että he ovat onnistuneet avullamme budjetissa pysyen. Teemme kaikkemme, jotta messutapahtuma on asiakkaallemme stressitön ja mahdollisimman tuottoisa.

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä, kuinka voisimme ratkaista teidän ongelmanne!

Tässä esimerkkejä meihin luottaneista yrityksistä:

Miten voimme auttaa teitä? Soita ja kerro lisää!

ADDlife Oy

Työpajankatu 2 C 5, 00580 Hki