Tapahtumatoimisto Helsinki

Kokenut tapahtumatoimisto monipuolisella tarjonnalla

ADDlife tapahtumatoimisto

ADDlife on 2013 Helsingissä perustettu täyden palvelun tapahtumatoimisto, jonka tehtävänä on tuottaa elämyksellisiä tapahtumia ja mielenrauhaa asiakkaille. Käyttämällä kokenutta ja hyvät kontaktit omaavaa tapahtumatoimistoa säästät aikaa ja ennen kaikkea rahaa! Ammattilaisten avulla saadaan luovia ja laadukkaita toteutuksia.

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet tuhansia tapahtumapäiviä avaimet käteen -periaatteella. Vuosikymmenien kokemus mahdollistaa taatusti menestyksekkäät tapahtumat. Suuremmat lanseeraustilaisuudet, yritysjuhlat sekä pienemmätkin lehdistötilaisuudet järjestyvät käden käänteessä ja budjetin raameissa. Tutustu esimerkiksi: miten Helsingin edustalla oleva saari muutettiin Islanniksi.

Miksi tapahtumatoimisto?

Meidän tehtävä on helpottaa asiakkaan arkea ja tuottaa lisäarvoa tapahtuman kohderyhmälle. Suuremmissa tuotannoissa tapahtumatoimisto ja asiakas tekevät pitkäjänteistä yhteistyötä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Saamme onneksemme jatkuvasti palautetta nopeasta reagoinnista, luovista ideoista sekä erinomaisesta asiakaspalvelusta. Olemme ymmärtäneet asiakkaan ja toimialan haasteet sekä päässeet tuloksiin nopeassakin aikataulussa. Nopeatempoisessa maailmassa ketterä ja luova tapahtumatoimisto on arvokas kumppani! Usein myös luovuus korvaa pienen budjetin, lopputuloksen kuitenkaan kärsimättä.

Parhaimmillaan tapahtumat herättävät suuria tunteita ja muistoja, jotka kestävät läpi elämän. Katso mitä teimme ystävänpäivänä Suomi100 –hengessä, kun nostalginen “Jos et sä soita” –mainos herätettiin henkiin ja sen tiimoilta järjestettiin yksityisesitys huippuillallisineen.

Tapahtumatoimisto Helsinki

Kotipaikkamme on Helsinki, mutta ADDlife tuottaa tapahtumia koko Suomen laajuisesti. Suurin osa tapahtumapaikoista, turuista ja toreista kauppakeskuksiin on meille tuttuja ja osaamme ottaa huomioon paikalliset ominaispiirteet. Ottamalla meihin yhteyttä ja keskustelemalla, saat hyvin pikaisesti kustannusarvion ja toteutussuunnitelman, oli sitten kyseessä iso tai pieni tuotanto.

Tapahtumatoimisto työssään

Novelle järjesti 2018 syksyllä kilpailun, jossa toteutettiin ihmisten elämänjanoisia haaveita. Kampanja tehtiin yhteistyössä mainostoimisto Bob the Robotin kanssa ja ADDlife vastasi kaikesta tapahtumatuotantoon liittyvästä: yhteistyökumppanien neuvottelut, ideointi- ja toteutussuunnitelmat, aikataulutus, buukkaukset, voittajien isännöinti sekä videokuvaus.

Yksi voittajista halusi vierailla majakassa, toinen oppia takaperinvoltin, kolmas päästä kaupunginorkesterin pianistiksi, neljäs tarjota oopperaillan siskolleen ja viides oppia lumilautailemaan.

Hienointa tässä tuotannossa oli nähdä miten hyvä fiilis voittajille tuli pelkästään siitä tiedosta, että haavee toteutuu. Puhumattakaan siitä vaivasta, periksiantamattomuudesta ja työmäärästä, mitä vaatii oppia takaperinvoltti tai amatöörille soittaa vaativa sävellys orkesterin säestyksessä. Ja juuri ne hetket on parasta tapahtumatuotannossa — kokea ja nähdä merkityksellisiä elämyksiä! Puhumattakaan tyytyväisestä asiakkaasta.

Muihin työnäytteisiin voit tutustua tästä

Lyhyen kartoituksen perusteella, tutustumalla tuotteisiinne ja palveluihinne saamme räätälöityä teille sopivan kokonaisuuden.

Kutsu meidät keskustelemaan kanssanne tarkemmin, niin lähdetään yhdessä ideoimaan!

Tässä esimerkkejä meihin luottaneista yrityksistä:

Miten voimme auttaa teitä? Soita ja kerro lisää!

ADDlife Oy

Työpajankatu 2 C 5, 00580 Hki